Prvenstvo HALSA u krosu

06.04.2013

3 mjesto u ukupnom poretku ženskih i muških ekipa.

U organizaciji atletskog kluba Karlovac održano je prvenstvo HALSA u krosu. Na krosu je nastupilo 15 ekipa sjeverno zapadne Hrvatske. Natjecanje je održano u 12 starosnih kategorija po veoma zahtjevnoj i blatnjavoj stazi u Karlovcu. Članovi Stubica-Hidraulika Kurelja postigli su odlične rezultate.

Seniorke u sastavu Marija Lukina, Ana Marija Poštek i Ivana Lukina osvojile su 1 mjesto. Seniori u sastavu Mladen Bubanko, Zoran Vučković i Nino Burek osvojili su 2 mjesto. Mlađe juniorke u sastavu Mihaela Žukina, Gabriela Bubanko i Mihaela Bubanko osvojile su 2 mjesto. Mlađi kadeti u sastavu Nikola Poštek, Antonio Klanjčić i Tin Burek osvojili su 6 mjesto.Kadetkinje u Sastavu Andrea Šantek, Magdalena Martinić i Maja Šturlan osvojile su 7 mjesto.

Uspješno su nastupili i Karlo Vuk, Danijel Poštek,Jana Burek, Korina Jagečić, Ana Oremuš, Maša Brozović, Marko Martinić i Paola Vukić.

Od pojedinačnih rezultata izdvajamo 2. mjesto Marija Lukina kod seniorki, i 3.mjesto Mladen Bubanko kod seniora.

Žene su ukupno 2. ekipa iza  ekipe Moslavina Kutina. Muška ekipa osvojila je 8. mjesto. U ukupnom poretku muških i ženskih ekipa osvojili smo 3. mjesto sa 24 boda, 2. mjesto osvojila je ekipa Križevaca, a 1. mjesto ekipa Kutine.

(162 fotografija)
(162 fotografija)
ZLATNI SPONZORI:
SPONZORI:
CIPO